طرز تزئین خرما

طرز تزئین خرما

مواد لازم:

خرما : یک بسته
گردو : به مقدار لازم

مواد لازم جهت خمیر :

شیر:  ۱ لیوان

تخم مرغ:  ۱ عدد

روغن مایع:  ۱/۴ پیمانه

نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

رنگ یا زعفران دم کرده:در صورت دلخواه

آرد: به میزانی که خمیر به دست نچسبد

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ابتدا هسته خرما را بگیرید طوری که خرما آسیب نبیند .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

سپس داخل آن گردو قرار داده . خرما برای مرحله تزیین آماده است .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .
نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

خمیر را با ضخامت نیم سانتیمتر برش داده . بعد با توجه به قطر خرما خمیر را ببرید .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

سپس به این صورت دور خرما بپیچید .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب بزنید .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار دهید ( اگر خمیر این گلها را رنگی کنید خیلی بهتر است.)

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

تزیین خرما, تزیین تصویری خرما

همه خرماها رو درون سینی بچینید و سپس داخل فر دارید . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .
بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشد ، خرماها را داخل شربت بمدت ۴ – ۳ دقیقه قرار دهید .

تزیین خرما, تزیین تصویری خرماو بعد روی صافی بگذارید تا شربت اضافی اون خارج شود ( البته خیلی شربت جذب نکند) . به ظرف مورد نظر منتقل کنید و روی هر کدام از آنها یک دانه  مروارید خوراکی قرار دهید .
برای قشنگ تر شدن خرماها می توانید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *