طرز تهیه استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی

استیک آبدار1

مواد لازم:

برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است): ۸ برش

روغن زیتون: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

رزماری تازه، خرد شده: به مقدار لازم

فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک): ۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک): ۱ عدد

کدوی متوسط (برش های باریک): ۱ عدد

پیاز متوسط (برش های باریک): ۱ عدد

قارچ دکمه ای (برش های باریک): کمی

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:

روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری

سیر بزرگ، له شده: ۱ حبه

سرکه بالزامیک: ربع فنجان

شکر: ۲ قاشق چایخوری

رزماری تازه: ۲ شاخه

آب گوشت: ربع فنجان

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه نمایید.

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار نمایید.

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ نمایید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه نمایید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم نمایید و بگذارید ۵ دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را کنیدو روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو نمایید.

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

50 دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *