طرز تهیه املت

طرز تهیه املت هندی

مواد لازم:

پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد

فلفل سبز تند (خرد شود) :۲ عدد

برگ گشنیز تازه :۲۰ گرم

تخم مرغ :۴ عدد

نمک :یک قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی :۲ قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم مرغ ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید.
مخلوط پیازی را به تخم مرغ های زده شده اضافه نمایید.
این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاه مزه دار کرده و خوب هم بزنید.
در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را
بگذارید تا تخم مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
نکته
پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *