طرز تهیه بورک گوشت و گردو

682047915-parsnaz-ir

مواد لازم:
خمیر یوفکا: ۴ ورقه
پیاز (خرد شده): ۲ عدد
گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
گردو (خرد شده): یک پیمانه
بلغور گندم (پخته) یک پیمانه
روغن مایع (ترجیحا زیتون): ۴ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری: به مقدار لازم

آموزش آشپزی
طرز تهیه:
در ابتدا گوشت چرخ کرده را درون مقدار کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر نماید.سپس پیاز خرد شده را اضافه نموده و تفت دهید و مابقی روغن را اضافهنمایید.حال مقدار کمی آب داغ بیفزایید و درون ظرف قرار دهید و صبر دهید تا مواد بپزند.آنگاه بلغور پخته، نمک، فلفل سیاه پودر شده، گردوی خرد شده و ریزه پودر شده را به آن بیفزایید و مخلوط نمایید.سپس برگ جعفری ریز خرد شده را بیفزایید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.در مرحله بعد یک ورقه خمیر را روی سطح کار پهن کنید و روی آن مقدار کمی مخلوط آب و روغن بریزید.آنگاه ورقه دیگر خمیر را روی آن پهن نمایید.سپس خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید و مقداری از مخلوط گوشت را روی هر برش خمیر قرار دهید و آن را رول کنید.رول های خمیر را ابتدا درون تخم مرغ زده شده فرو نمایید و بعد درون پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید.در نهایت آن ها را درون روغن داغ شده سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی و برشته شوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *