طرز تهیه بوریتو با برنج و مرغ

طرز تهیه بوریتو با برنج و مرغ

مواد لازم:

برنج :۹۰گرم

روغن: ۱قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: ۱عدد

میخک پودر شده :نصف قاشق چایخوری

پودر اورگانو: ۱قاشق چایخوری

گوجه فرنگی رنده شده :۲۰۰گرم

سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست: ۲قطعه

پنیر چدار رنده شده :۱۵۰گرم

تورتیلا با آرد سفید: ۸عدد

نمک: به میزان لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

برنج را در آب جوشان یکی دو جوش دهید و آبکش کنید.
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس پودر میخک و پودر اورگانو( یک نوع سبزی برای معطر کردن غذا) را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر کنید تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
مرغ را بپزید. سپس آن را خرد کرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط کنید.
فر را از قبل در حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد گرم کنید.
نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی بچینید و داخل بشقابی روی بخار بگذارید تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه ببندید. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است.. در صورت تهیه نکردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده کنید.
هر کدام از بوریتوها را که درست کردید در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل ببندید و داخل فر بگذارید تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست کردن همه ی بوریتوها، سرو کنید.
از این دستور حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ی ۲۵ سانتیمتر به دست می آید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *