طرز تهیه تارت اسفناج

طرز تهیه تارت اسفناج

مواد لازم:

اسفناج: ۱ کیلوگرم

پیاز:۱ عدد

تخم مرغ:۳ عدد

پنیر فتا: ۱۰۰ گرم

شیر:۱۲۰ سی سی

آرد:۲ لیوان

روغن:۲ قاشق سوپ خوری

ماست:۴ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل:به میزان لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

اسفناج و پیاز را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس بگذارید کمی خنک شود و در کاسه ای اسفناج و پیاز را ریخته و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید. سپس پنیر سفید، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تمام مواد آرد، تخم مرغ، روغن مایع، ماست، نمک و بیکینگ پودر را با هم در کاسه ای مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آیدمواد را در ظرف تارت پهن کنید و از مواد اسفناج آماده شده رویش بریزید و پنیر پیتزا را در آخر نیز روی مواد اضافه کنید، سپس نوارهایی از خمیر های باقیمانده درست کرده و روی تارت بگذارید و تزیین کرده و روی کل تارت تزیین شده زرده تخم مرغ زده و در فر بپزید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *