طرز تهیه تارت سیب زمینی و پیاز

طرز تهیه تارت سیب زمینی و پیاز

مواد لازم:

تخم مرغ :۸ عدد بزرگ

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد متوسط

نان فانتزی گرد: ۱ عدد (با قطر ۳۰ سانتی متر)

کاهو: ۱ بوته کوچک

سیر: ۱ حبه

روغن زیتون :۷ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز :۲ قاشق چای خوری

نمک :۱ قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه :مقداری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

پیاز را به شکل نیم دایره با ضخامت ۰٫۵ سانتی متر برش بزنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک ظرف نشکن با قطر ۲۵ سانتی متر روی شعله متوسط گرم نمایید. پیازها را اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آن را به یک کاسه منتقل کنید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت دایره هایی با ضخامت ۰٫۵ سانتی متر برش بزنید. دوباره ظرف را روی حرارت قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن را در آن گرم کنید. سیب زمینی ها را به روغن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید، هر چند وقت یک بار آن ها را زیر و رو کنید تا پس از گذشت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه کامل پخته شوند. آن ها را در ظرف حاوی پیازها ریخته و مخلوط نمایید.
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل هم بزنید و آن ها را نیز با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید.
تابه را روی حرارت قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن را در آن گرم نمایید. مخلوط تخم مرغ را در روغن بریزید و آن را حرارت دهید تا لبه های غذا شروع به پررنگ شدن کنند. سپس درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید، بعد از گذشت این مدت، درب ظرف را بردارید تا رویه کوکو طلایی شود.
در این فاصله نان را به صورت افقی از وسط برش بزنید. تکه زیری نان را بردارید و مقداری از خمیرهای داخل آن را خارج کنید. برش روی نان را تست کنید تا طلایی شود، سپس آن را با ۳ قاشق غذاخوری روغن چرب کنید و حبه سیر نصف شده را از قسمت برش خورده به سطح داخل آن بمالید. کاهو را خرد کنید و آن ها را با بقیه روغن، سرکه و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید. کاهو را روی نان پخش کنید و تارت را روی کاهو قرار دهید. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *