طرز تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )

طرز تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا سینه مرغ:نیم کیلو

پیاز متوسط:دو عدد

گوجه فرنگی: سه عدد

نمک و فلفل: مقداری

فلفل قرمز پولکی و سماق

روغن سرخ کردنی

پودر آویشن :یک ق چ

ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم

سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه:در صورت تمایل

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

گوشت یا مرغ  را به صورت نگینی ریز خورد کرده و در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید .سپس روی آن قارچ و فلفل دلمه ای و کرفس خرد شده را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید. در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه کرده تفت دهید . اکنون نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن اجازه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد . اکنون حرارت را خاموش کنید. پس از خنک شدن  ۳ الی ۴ ق غ از مواد را وسط لواش ها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیچید.

اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود .تانتونی را می توان یکی از غذاهای هم خانواده Dürüm به حساب آورد . ترکیب گوشت ، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده اند. معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن هایی هستند که لب ها و زبانتان را بسوزانند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *