طرز تهیه جوجه با سس قارچ

طرز تهیه جوجه با سس قارچ

مواد لازم:

سینه مرغ بدون پوست و استخوان:۳ عدد نصف شده

روغن زیتون:۱ قاشق غذاخوری

لیمو:۱ عدد

قارچ تازه، خرد شده :۳ پیمانه

آب مرغ:نصف پیمانه

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه، خرد شده:۱ قاشق غذاخوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

روغن را داخل ظرفی بریزید و مرغ ها را داخل روغن قرار دهید تا کاملاً با آن پوشانده شوند.
لیمو را نصف کنید آب نیمی از آن را روی تکه های مرغ بریزید و نیم دیگر را به اندازه های مناسب برش بزنید و هر برش از آن را روی هر یک از تکه های مرغ بگذارید. آن ها را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.
کره نباتی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. قارچ را داخل آن بریزید و به هم بزنید تا طلایی رنگ شوند و آب آن ها تمام شود. روی آن ها آرد بریزید و خوب آن ها را با هم مخلوط نمایید. آب مرغ را بیفزایید و مواد را مرتب به هم بزنید تا سس غلیظی تهیه شود.
جعفری تازه را به آن ها اضافه نمایید.
سس قارچ را همراه با مرغ های سرخ شده سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *