طرز تهیه دسر نارگیل شکلات

1539643766

مواد لازم لایه سفید:
شیرنارگیل: ۲۰۰ میلی لیتر
شیر: ۵۰ میلی لیتر
تخم شربتی: ۲ ق س
عسل: یک الی ۲ ق س
پودر ژلاتین آموتیا: یک ق س

مواد لازم لایه تیره:
شیر نارگیل: ۲۰۰ میلی لیتر
پودر کاکائو: یک قاشق سرپر
شکر: ۲ ق س
دارچین (پودرشده): به مقدار لازم
پودر ژلاتین: یک قاشق سرپر

طرز تهیه:
در ابتدا برای تهیه لایه تیره رنگ، پودر کاکائو، شیرنارگیل، دارچین و شکر  را درون ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید و سپس پودر ژلاتین را از قبل درون مقدار کمی آب حل نمایید و آنگاه به مواد اضافه نمایید و هم بزنید.سپس مقداری از این مخلوط را درون قالب های مافین سیلیکونی ریخته و حدود ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.سپس برای تهیه لایه سفیدرنگ، تمامی مواد به جز پودر ژلاتین را درون ظرف مناسبی روی حرارت قرار داده و قبل از به جوش آمدن مواد پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه نموده و هم بزنید.در مرحله بعد این مخلوط را روی لایه تیره رنگ ریخته و به مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار بگذارید.در انتها مابقی مخلوط تیره رنگ را روی آن ریخته و حدود ۳ ساعت (یا تمام شب) آن را درون یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و سپس نوش جان نمایید.

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *