طرز تهیه رز سیب

640biaashpazi
مواد لازم:
  • آرد (الک شده) — به میزان لازم
  • روغن مایع — یک دوم پیمانه
  • شیر ولرم — یک دوم پیمانه
  • خمیرمایه — ۱ ق س
  • شکر — ۱ ق چ + یک سوم پیمانه
  • آب ولرم — یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ — ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ — ۱ عدد
  • زعفران (دمکرده) — ۱ ق س
  • سیب قرمز (با پوست ورقه شده) — ۲ عدد
  • آب جوش —- ۱ پیمانه

آموزش آشپزی

طرز تهیه:
۱- خمیرمایه و یک قاشق چایخوری شکر را همراه آب ولرم داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روی آن را پوشانده و در دمای محط بگذارید تا پف کرده و به عمل آید (وقتی چند حباب در سطح آن ایجاد شد، می توانید از آن استفاده کنید).
۲- تخم مرغ، روغن مایع و شیر ولرم را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی تا حدی که لختگی تخم مرغ از بین برود، بزنید.
۳- خمیرمایه حاصل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
۴- آرد را به تدریج به مواد بیفزایید و به وسیله دست مخلوط کنید تا خمیری بدست آید که حالت چسبندگی نداشته باشد.
۵- خمیر را داخل کاسه ای قرار داده و روی آن را بپوشانید. سپس به مدت ۶۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند.
۶- سیب را داخل آب جوش و یک سوم پیمانه شکر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا کمی نرم شود.
۷- با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح صافی به ضخامت ۴ میلی متر پهن کرده و به شکل مستطیل به عرض ۶ سانتی متر برش بزنید. سپس با استفاده از قلم مویی روی هر برش مقداری زرده تخم مرغ و زعفران (از قبل با هم مخلوط شده) بمالید.
۸- سیب را روی خمیر بچینید؛ به طوری که قسمت با پوست، به سمت بالا قرار گیرد و کمی بیرون تر از خمیر و مقداری از هر برش سیب روی دیگری باشد. بعد خمیر را تا بزنید تا روی نیمی از سیب را بگیرد. سپس از یک طرف رول کرده، سپس مجدد روی آن از مخلوط زرده تخممرغ و زعفران بمالید.
۹- رول را داخل قالب مافین قرار داده و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *