طرز تهیه سالاد الویه قیفی

897biaashpazi
مواد لازم:
  • ۳ پیمانه — آرد
  • ۱ پیمانه — آب ولرم
  •  ۳ /۱ پیمانه — روغن
  • ۱ ق س —  خمیرمایه فوری
  •  ۲ /۱ ق م — نمک
  • ۱ ق م — شکر
  • ۱ عدد — زرده تخم مرغ
  • کمی — شیر برای رقیق کردن زرده
  • مواد لازم برای داخل قیف
  • ۲۵۰ گرم — کلم برگ سفید خرد شده
  • ۱۵۰گرم — کالباس خرد شده
  • ۳ عدد — خیارشورخرد شده
  • ۳ عدد — پیازچه خرد شده (فقط قسمت سفید آن)
  •  ۲ /۱ پیمانه — کشمش
  • ۱ پیمانه — سس مایونز
  • ۱ ق م — سویا سس
  • ۳ /۱ ق چ — نمک
  • ۱ ق چ — شکر
  • ۱ ق س — سرکه

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

۱٫ در یک ظرف مناسب آرد، نمک، شکر، خمیرمایه و روغن را با هم مخلوط کرده سپس آب ولرم را اضافه نمایید. خمیر را با دست ورز دهید تا یکدست ولطیف شود. ظرفی  پیرکس را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار بدهید تا حجم آن دو برابر شود.

۲٫ بعد از سپری شدن این زمان خمیر را دو قسمت کرده و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید تا خمیر برای استفاده آماده شود.

۳٫  هرکدام از خمیرها را جداگانه با وردنه به شکل مستطیل بلند پهن کنید وبه صورت نوارهای ۲ سانتی‌متری برش بزنید و از بالا به پایین دور قیف (قالب) بپیچید.

۴٫ به زرده تخم‌مرغ کمی شیر افزوده و با چنگال هم بزنید. روی خمیرهای پیچیده دور قیف را  با قلم‌موی مخصوص آشپزی کمی مخلوط تخم‌مرغ و شیر بمالید.

۵٫ قیف‌ها را روی سینی فر قرار دهید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.سپس سینی را در فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید. یک ظرف را تا نیمه از آب پر کنید و در کف فر بگذارید تا در حین پخت، خمیرها بیش از حد خشک نشوند.

۶٫ پس از بیرون آوردن قیف‌ها از فر پنج دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. نان‌های پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانید تا به راحتی و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.

۷٫ روش تهیه مواد داخل قیف همان سالاد الویه هستند. نان‌های قیفی آماده شده را با این مواد پر کنید. روی آنها را با سلوفون بپوشانید تا نرم بمانند و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قراربدهید. ( مواد داخل قیف ها میتوانند دلخواه باشند)