طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ

طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ

مواد لازم:

برگ اسفناج :۵ پیمانه

قارچ :یک پیمانه

ترشی کلم :۲ قاشق غذاخوری

پنیر فتا خرد شده :½ پیمانه

نان تست سبوس دار :۴ تکه

پیاز  :یک عدد

مایونز کم چرب :۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون :۳ قاشق مرباخوری

کیپر :۲ قاشق مرباخوری

سس کچاپ :۲ قاشق چای خوری

خیارشور :یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواه

آموزش آشپزی

خیار شور و کیپر را خرد نمایید.
ابتدا سس مایونز و سس کچاپ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
کیپر و خیارشور خرد شده را به آن اضافه کنید، به این ترتیب سس روسی شما آماده است. ( می توانید این سس را در یک ظرف دربسته قرار دهید و حداکثر به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری نمایید).
برای آماده کردن ساندویچ ابتدا ۲ قاشق مرباخوری روغن را در یک ظرف نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز و قارچ خردشده را به آن اضافه کنید و در حدود ۴ دقیقه آنها را هم بزنید تا زمانی که پیاز نرم شود. سپس اسفناج ها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آن تفت دهید و این مخلوط را به ظرفی دیگر منتقل کنید.
یک قاشق مرباخوری باقی مانده روغن زیتون را در تابه تمیز ریخته روی شعله متوسط گرم کنید و نان ها را کف تابه قرار دهید و پنیر را به طور مساوی روی نان ها قرار دهید حرارت را کم کنید تا گرما به پنیر منتقل شده و کمی آب شود.
کلم ترشی ها را بین ۲ تکه از نان ها تقسیم کنید و بعد مخلوط اسفناج را روی دو تکه دیگر قرار دهید.
در حدود ۴ تا ۶ دقیقه و یا تا زمانی که پنیرها ذوب شوند و نان به رنگ قهوه طلایی شوند.
سس را روی نیمه های نان و اسفناج بریزید و دو تکه دیگر نان را با دقت روی آنها قرار دهید، سپس ساندویچ ها را به ۲ نیم برش بزنید و سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *