طرز تهیه ساندویچ سوسیس با پیاز کاراملی

طرز تهیه ساندویچ سوسیس با پیاز کاراملی

مواد لازم:

نان ساندویچ کوچک :۱۲ عدد

سوسیس :۱۲ عدد

جعفری :۱۲ ساقه

پیاز :۲ عدد

سس خردل :۳ قاشق چای خوری

سرکه بالزامیک :۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

پیازها را به دو نیم تقسیم کرده و باریک خرد نمایید.

روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز را افزوده و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آنها را سرخ کنید تا نرم و کاراملی شود.
حرارت را زیاد کنید، سرکه  بالزامیک را اضافه کنید و آن را برای ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بالا هم بزنید تا سس پیاز کاراملی آماده شود.
سس پیاز را نمک وفلفل بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
این سس پیاز کاراملی را می توانید در ظرف دربسته تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.
باربیکیو را روی درجه متوسط روشن کنید و سوسیس ها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه روی آن کباب کنید تا قهوه ای شده و کاملاً بپزند. (یا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سوسیس ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی سینی فر که چرب شده قرار دهید تا بپزند)؛ می توانید  سوسیس ها را در یک تابه که کمی چرب شده روی حرارت متوسط سرخ کنید.
برای سرو هر سوسیس را داخل ۱ نان قرار داده روی آن سس پیاز کاراملی بریزید، کمی سس خردل هم روی آن بریزید و هر ساندویچ را با برگ های یک ساقه جعفری تزئین کردن نوش جان نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *