طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ :۸۰ الی ۱۰۰ گرم

تخم مرغ :یک عدد

نان تست :۲ عدد

مخلفات :به مقدار و نوع دلخواه

زنجفیل رنده شده :به مقدار لازم

جوز هندی :به مقدار لازم

پیاز خلالی :۱/۲ عدد

روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری

نمک :به مقدار لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ مزه دار شده را با بیفتک کوب می کوبیم تا نازک تر شود، بعد آن را گریل می کنیم. یک عدد تخم مرغ را با روغن کم و یا شیر در تابه به صورت نیمرو آماده کرده و روی مرغ گریل شده قرار می دهیم. پس از پخت به همراه مخلفات داخل نان قرار می دهیم.
مزه دار کردن سینه مرغ:
ابتدا ادویه جات و نمک را به مرغ می زنیم، سپس پیاز و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
نکته
برای مخلفات می توان از انواع کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی، گشنیز، جعفری و … استفاده کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *