طرز تهیه سان چوی بو

طرز تهیه سان چوی بو

مواد لازم:

کاهو پیچ درشت :یک عدد

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه: ۴ عدد، ورقه ورقه

مرغ چرخ کرده :۵۰۰ گرم

هویج کوچک :یک عدد، رنده شده

کدوی کوچک: یک عدد، رنده شده

فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد، نگینی ریز

کنسرو ذرت :۱۲۵ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

کاهو را برگ برگ کرده و برگ های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه ها را یک دقیقه در آن تفت دهید.
حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود.
در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
هویج، کدو، فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
برگ های کاهو را شسته و خشک کنید.
از مایه مرغ و سبزی ها داخل برگ های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات
۱٫ در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
۲٫  می توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *