طرز تهیه سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده :۵۰۰ گرم

بادمجان : ۲ کیلو گرم

پیاز درشت  :۱ عدد

رب گوجه فرنگی : ۱ تا ۲ ق س

پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم

روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

مواد لازم برای سس سفید

کره: ۵۰ گرم

شیر:۱پیمانه

آرد سفید :۲ ق س

خامه: ۲ ق س

نمک و فلفل :به مقدار لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و کنار بگذارید.در تابه مقداری روغن بریزیدپس از داغ شدن روغن، بادمجان ها را در آن سرخ کنید.پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ کرده، رنده کنید.سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید.
حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.نکته :شما می توانید پیاز داخل گوشت چرخ کرده را به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
در ضمن، اگر می خواهید به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است. پس از آن، نوبت به درست کردن سس سفید است.فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر راآماده کنید و بادمجان های سرخ شده را کف ظرف بچینید.
سطح بادمجان هارا با لایه ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه های بعدی راهم به همین ترتیب ادامه دهید.ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و۳۰تا۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد. پس از طی این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی رنگ شود.
طرز تهیه سس سفید
کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *