طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco ( کلمبیا و کوبا )

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco ( کلمبیا و کوبا )

مواد لازم:

کنسرو ذرت :یک پیمانه

عصاره پای مرغ و یا عصاره مرغ یا گوشت برای آش و سوپ:دو لیوان

سیب زمینی: دو عدد

کدو :دو عدد

گوشت خرد شده  یا ریش شده مرغ

پیاز :دو عدد

ارد ذرت:یک ق غ

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ابتدا ذرت و سیب زمینی و کدو  و پیاز و آب مرغ را روی حرارت کاملا بپزید . سپس با دستگاه میکس کنید تا کاملا یکدست شود . بعد گوشت مرغ را اضافه کنید . در اواخر پخت آرد ذرت را اضافه کرده و اجازه دهید کاملا غلیظ شده و جا بیفتد . سوپ را با قطعات ذرت پخته تزیین کرده و سرو نمایید. لیموترش را فراموش نکنید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *