طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی

طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی

مواد لازم:

آب:۲ لیتر

نمک: ۱/۴ فنجان

میگو خام پوست کنده:۴۰۰ گرم

آب لیمو:۲ عدد

آب پرتقال: ۲ عدد

خیار پوست کنده خرد شده:۱ فنجان

کرفس خرد شده:۱ فنجان

گوجه فرنگی خرد شده:۱ فنجان

آواکادو خرد شده:۱ عدد

گشنیز خرد شده:۱ قاشق غذا خوری

روغن زیتون:۱/۴ فنجان

نمک:۱/۴ قاشق چای خوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

برای تهیه سویچه میگو ceviche ابتدا آب و ۱/۴ فنجان نمک را در یک دیگچه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید. پس از جوشیدن آب میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت ۳ دقیقه بپزد. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا سرد شود.
میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید. سویچه میگو آماده است با چیپس سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *