طرز تهیه شیرینی گل

طرز تهیه شیرینی گل

مواد لازم:

کره: یک دوم پیمانه

پودر قند: یک دوم پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

کاکائو: به میزان لازم

آرد: به میزان لازم

رنگهای مجاز خوراکی: کمی

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

تمام مواد باید به دمای محیط برسند.

فر را در موقع شروع کار با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید .

آرد را الک کنید .

کره و پودر قند را با قاشق مخلوط کرده بعد با همزن

بزنید تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر شود .

تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه کنید و خوب به هم بزنید .

آرد را کم کم اضافه کنید تا جائی آرد اضافه کرده که خمیر مقداری چسبندگی را داشته باشد .

هر مقدار از خمیر را که مایل هستید به رنگ دیگه باشه جدا نمایید .اگر مایل به داشتن رنگ قهوه ای باشید مقداری پودر کاکائو به خمیر جدا شده اضافه تا رنگ دلخواه را بدست آورید بعد اگر خمیر باز چسبندگی داشت کمی آرد بهش بزنید در استفاده از آرد مراقب باشید چون شیرینی را بعد از پخت سفت می کند.

از رنگهای مجاز خوراکی برای داشتن رنگهای دیگه استفاده نمایید به همان ترتیب اضافه کردن پودر کاکائو.

روی خمیرها را بپوشانید برای اینکه خشک نشن احتیاجی به استراحت نیست.

از هر خمیر به تعداد پنج تا شش توپ درست کنید و به صورت گلبرگ اطراف یک توپ خمیر با رنگ متضاد قرار دهید تعداد گلبرگها سلیقه ای می باشد.

با کمی فاصله از هم اون ها را در سینی فر بچینید احتیاجی نیست سینی فر را چرب کنید .

سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار دهید بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر درآورید و تکون داده  اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *