طرز تهیه صدف شکم پر یا دلمه صدف Midye Dolma ( ترکیه )

طرز تهیه صدف شکم پر یا دلمه صدف Midye Dolma ( ترکیه )

مواد لازم:

روغن زیتون: یک پیمانه

نمک و فلفل وادیوه مخلوط دلخواه

صدف درشت :۱۶ عدد

برنج :۲۵۰ گرم

پیاز متوسط:دو عدد

کشمش پلویی بیدانه: چند ق غ

بادام شام یا بادام زمینی پرک شده بوداده:چند ق غ

صنوبر یا گردو خرد شده:چند ق غ

شکر :دو ق غ

نعنا خرد شده تازه یا خشک :مقدار کمی

آموزش آشپزی

برنج را قبلا خیس کنید . پیاز را با مقداری روغن زیتون تفت دهید . سپس بادام ها را اضافه کنید .آب برنج را خالی کنید و سپس برنج را اضافه کنید . کشمش پلویی و ادویه و نمک و فلفل و نعنای خرد شده را اضافه کنید .
اجازه دهید برنج دم بکشد . در انتها صدف را دو نیم کنید و درون آنرا داخل برنج خالی کنید و مخلوط کنید و چند دقیقه دم کنید . بعد مخلوط را داخل پوسته صدف پر کنید و با لیموترش سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *