طرز تهیه فلافل با سویا

طرز تهیه فلافل با سویا

مواد لازم:

نخود :۲ و نیم پیمانه

سویا: ۱ پیمانه

سیر: ۴ حبه

جعفری :۲ قاشق سوپخوری (ساطوری شده)

سیب زمینی: ۱ عدد (متوسط)

تخم مرغ :۲ عدد

نمک :به میزان لازم

فلفل :به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

زعفران :۱ قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ابتدا نخود را شسته و ۳ بار داخل آب جوشانده و آب آن را خالی کنید و پوست روی آن را بگیرید.
سویا را شسته و یک بار بجوشانید، سپس در آبکش ریخته و آب آن را کاملا بگیرید.
سیب زمینی را شسته و با مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست کنده و به همراه سویا و نخود ۲ بار چرخ کنید، در مرحله دوم چرخ کردن سیر و جعفری را هم اضافه کنید.
بعد از چرخ کردن ادویه دلخواه را به مایه فلافل اضافه کرده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس مایه آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از آماده شدن مایه در صورتی که قالب مخصوص فلافل دارید آن را چرب کرده و از مواد مقداری قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و در صورتی که قالب ندارید دو عدد قاشق انتخاب کنبد که یکی از دیگری بزرگتر باشد، هر دو را چرب کنید و از مایه مقداری با قاشق کوچک بردارید و به کمک قاشق بزرگ آن را گرد کنید و در روغن بسیار داغ سرخ نمایید.
نکات
۱٫ در صورت تمایل مقدار بیشتری مایه فلافل تهیه کرده و داخل یخچال فریز کنید. البته بدون افزودن تخم مرغ.
۲٫ در صورتی که مایلید سسی مانند مغازه ها تهیه کنید مقداری پودر انبه از عطاری تهیه کرده و حدود ۲ قاشق غذاخوری از آن را با آب جوش مخلوط کنید.
۳٫ در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ریز شده هم به غذا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۴٫ این غذا به دلیل داشتن نخود به ظرف نمیچسبد ولی برای راحتی کار بهتر است از ظرف نچسب استفاده کنید.
۵٫ در صورتی که روغن شما داغ باشد فلافل کمتر روغن به خود میگیرد.
۶٫ اگر فلافل را از شب قبل خیس کرده و ۲ بار آب آن را تعویض کنید نیازی به جوشاندن ندارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *