طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی

مواد لازم:

فیله ماهی شسته و خشک شده:۸۰۰ گرم

تخم مرغ:۲ عدد

آرد سوخاری:۱۳۰ گرم

روغن مایع:به میزان لازم

نمک و فلفل:به میزان لازم

مواد لازم برای مایونز لیمویی:

مایونز:۱۰۰ گرم

سیر رنده شده:۱ حبه

رنده پوست لیمو:۳ قاشق چایخوری

آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری

گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

فیله های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
تخم مرغ ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم مرغ ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله های ماهی را در مایه تخم مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که روی فیله ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
روش تهیه سس
 همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید.
نکات
۱٫ فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسب تر می باشد.
۲٫ پیشنهاد می شود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.
۳٫ به مایه تخم مرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیق تر شود.
۴٫ با سیب زمینی سرخ کرده سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *