طرز تهیه فیله مرغ پفکی

668105961

مواد لازم:
فیله یا سینه مرغ: ۱ کیلو
تخم مرغ: ۶ عدد
آرد گندم: ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
ماءالشعیر: یک پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
زعفران آب شده: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو: ۲ پیمانه
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
لیموترش: ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
خیارشور: ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی:۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
روغن مایع: ۴۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
جعفری: ۲۰۰ گرم

آموزش آشپزی

طرز تهیه سس و فیله مرغ پفکی:
در ابتدا سفیده تخم مرغ ها را جدا نمایید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا حسابی پف نماید.سپس ادویه، نمک و زعفران را به مخلوط اضافه نموده و سپس آرد و بعد از آن ماءالشعیر را به آن بیفزایید. آرام آرام همبزنید به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.آنگاه فیله مرغ ها را تکه کنید و درون سس بزنید و سپس در روغن سرخ نمایید تا جایی که رنگ دو طرف سینه مرغ طلایی گردد و آن را درون صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.آنگاه در دیس چیده و سرو نمایید.سپس هویج را بپزید و با نخود فرنگی، کره، آبلیمو و شکر صبر نمایید تا یکی دو جوش ملایم بزند.در نهایت این مخلوط را کنار فیله ها درون دیس قرار دهید و می توانید  دور غذا را برای تزئین با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین نمایید.

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *