طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان:۳ عدد

لازانیا:۶ عدد ( ۶ ورق خام )

عصاره آب مرغ: ۱ حبه

آب جوش: ۱/۴ فنجان

پنیر خامه ای: ۲۵۰ گرم

پنیر موزارلا خرد شده: ۲ فنجان

سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی): ۷۵۰ گرم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

یک قابلمه بزرگ آب و نمک را  به آرامی به جوش آورید. ورقه های  لازانیا را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس خارج کرده و با آب سرد شستشو دهید، و آن ها را کنار بگذارید.
در همین حال، مرغ را در ماهی تابه با آب و پیاز به اندازه کافی بپزید و برای ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد (کاملا پخته شود) بجوشانید سپس از تابه خارج نمایید.
فر را از قبل تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. ۱ حبه عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ با عصاره آب مرغ، پنیر خامه ای، و ۱ فنجان پنیر موزارلا را مخلوط نمایید.
۳/۱ از سس اسپاگتی را  در ته ظرف بپوشانید. روی آن را با مخلوط مرغ و  ۳ رشته لازانیا پوشش داده؛ و دوباره با سس اسپاگتی باقی مانده بپوشانید، و کم کم پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بریزید.
در فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید برای ۴۵ دقیقه بپزید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *