طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)

طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)

مواد لازم:

سس  (ووستشایر Worcestershire) 1 ق غ

شیر :۱/۳ فنجان

سیر (متوسط له شده) :۲ حبه

آرد سوخاری :۱ فنجان(۶۰ گرم)

سس (گوجه) :۷ ق غ

گوشت مرغ (چرخ کرده) :۶۰۰ گرم

پیاز (بزرگ: ( ۱ و نیم پیمانه پیاز خوردشده)) ۱عدد

نمک :۱ ق چ

قارچ :۲۵۰ گرم

تخم مرغ (بزرگ) :۲ عدد

روغن مایع (گیاهی): ۱ ق غ

فلفل :۱/۲ ق چ

آموزش آشپری

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس گرم نمایید.

قارچ ها را ریز خورد کنید ( یا با کارد یا غذاساز)
پیاز را در روغن داخل یک تابه بزرگ تفت دهید ( حدود ۵ دقیقه).
سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید.
قارچ را با پیاز و سیر مخلوط نمایید و نصف نمک و فلفل را اضافه نمایید و ۱۰ دقیقه تا آب قارچ کشیده بشه روی حرارت هم بزنید.
مخلوط قارچ و پیاز را در یک کاسه دیگر بریزید و ۱ قاشق سس ورکسترشایر Worcestershire و ۳ قاشق سس گوجه با آن مخلوط کنید و۵ دقیقه صبر کرده تا خنک شود.
در این فاصله آرد سوخاری را با شیر در کاسه دیگری مخلوط کرده تا ۵ دقیقه خیس بخورد.
آرد سوخاری خیس خورده و تخم مرغ ها را به مخلوط قارچ اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
مرغ چرخ کرده و بقیه نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید ( با دست یا چنگال)
خمیر را به صورت یک لوف به ابعاد حدود ۲۰ در ۱۰ سانت در بیاورید و روی یک سینی فر که کاغذ آلومینیومی کشیده و روغن زده اید بگذارید.
باقیمانده سس گوجه را روی سطح لوف بمالید.
حدود ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
بعد از در آوردن از فر ۵ دقیقه صبر کنید بعد برش نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *