طرز تهیه ماهی سالمون با سس سویا

طرز تهیه ماهی سالمون با سس سویا

مواد لازم:

شکر قهوه ای:۵۵ گرم

روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری

سس سویا:۳ قاشق سوپ خوری

آبلیمو: ۲ قاشق سوپ خوری

آب: ۲ قاشق سوپ خوری

فیله ماهی سالمون: ۹۰۰ گرم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده و سینی را در طبقه ی میانی قرار دهید . شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سس سویا ، آبلیمو و آب را در یک کاسه ی کوچک تا حل شدن کامل شکر هم بزنید .فیله ی سالمون را به چهار قطعه ی هم اندازه تقسیم کرده ، قطعات را بصورت لایه های تکی و به گونه ای که سمت پوست آنها پایین باشد در ظرف پخت قرار دهید . سس را روی ماهی بریزید و سمت دیگر آن را نیز با چرخاندن به سس آغشته کنید .پخت را تا زمانی که ماهی کمی تیره رنگ شود امّا داخل آن هنوز صورتی کم رنگ باشد ادامه دهید ، حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه . چند دقیقه یک بار نیز ماهی ها را با سس موجود در ظرف چرب نمایید.

نکات
۱٫ حتی الامکان در پخت غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید .
۲٫ پس از آماده شدن غذا ، آن را با برش های لیمو سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *