طرز تهیه مرغ با اورزو

طرز تهیه مرغ با اورزو

مواد لازم:

پاستا اورزو: ۲۲۵ گرم

لیموترش: یک عدد

برگ های تازه اسفناج:۴ پیمانه

مرغ کبابی

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

اورزو را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی بسته درون آب جوش بپزید و آبکش کنید. آنها را درون قابلمه برگردانید.

سپس، لیمو را از وسط دونیم کنید. پوست نیمی از آن را رنده کنید. نیمه دیگر آن را برش دهید.
اسفناج و پوست رنده شده لیموترش را درون قابلمه روی اورزو بریزید. آنها را هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید. اورزوها را در چهار بشقاب جداگانه بریزید. مرغی که از قبل کباب کرده اید را روی آنها بگذارید و سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *