طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی

طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی

مواد لازم:

گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره شده: ۴۰۰ گرم

عصاره مرغ :۲ پیمانه

برنج :۴ پیمانه

مرغ: ۸ تکه

چوب دارچین: ۲ عدد

سیر :۲ حبه

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه ای :۱ عدد

سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری

زیره :۲ قاشق چای خوری

پاپریکای ملایم: ۲ قاشق چایخوری

زردچوبه :۱ قاشق چای خوری

پودر چیلی :¼ قاشق چای خوری

جعفری خرد شده: به مقدار لازم

زیتون سیاه بدون هسته :به مقدار لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید.سیر را خرد کرده.گوجه فرنگی را خرد کنید.

نیمی از روغن را  در قابلمه روی شعله متوسط حرارت دهید. مرغ را اضافه کنید. آنها را برای ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید و گهگاهی برگردانید تا رنگ بگیرند. سپس به بشقابی منتقل شان نمایید.

باقی روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به تابه اضافه کنید. برای ۲ تا ۳ دقیقه آنها را تفت دهید تا نرم شوند.

زردچوبه، زیره، پاپریکا، دارچین و چیلی را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه آنها را سرخ نمایید تا عطرشان بلند شود.
سرکه، گوجه، عصاره مرغ، برنج و مرغ را بیافزایید. مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند. در ظرف را بگذارید تا مواد جوش بیایند.
سپس شعله را متوسط کرده تا آب مرغ و مخلوط به خورد برنج برود.سپس در قابلمه را بسته و برنج را دم می اندازیم تا آماده شود.

جعفری و زیتون ها را  زمان سرو اضافه کرده و نوش جان نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *