طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان

طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان

مواد لازم:

پنه: ۲۲۵ گرم

گل چه های کلم بروکلی:دو پیمانه

پستو ریحان:۲۰۰ گرم

مرغ بریان خرد شده:۲٫۵ پیمانه

فلفل قرمز شیرین خرد شده:۲۰۰ گرم

پنیر پارمسان رنده شده:¼ پیمانه

فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

پاستا را درون آب جوش و نمک بپزید و دو دقیقه پیش از آبکش کردن، کلم های بروکلی رادرون آن بریزید تا کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. نصف پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. پاستا و بروکلی را دوباره درون قابلمه بریزید.
در یک کاسه کوچک، پستو و نصف پیمانه آب پاستا رابا یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آنها بیفزایید و هم بزنید. فلفل کبابی خرد شده و مخلوط پستو را درون قابلمه رو یپاستا بریزید. آنها را خوب هم بزنید و سپس روی حررت ملایم قرار دهید. پس از اینکه کمی گرم شدند، ¼ پیمانه پنیر پارمسان را اضافه کنید.
مخلوط پاستا را درون کاسه هایی که می خواهید سرو کنید، بریزید و پنیر پارمسان رنده شده و پودر فلفل سیاه روی آنها بپاشید و سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *