طرز تهیه پن کیک کره ای

طرز تهیه پن کیک کره ای

مواد لازم:

آرد:۱٫۵ پیمانه سرخالی

آرد برنج:۱/۲ پیمانه

آب سرد:۱٫۵ پیمانه

بکینگ پودر:۱ ق چ

تخم مرغ کمی زده شده: ۱٫۵ عدد بزرگ یا ۲ عدد کوچک

نمک: ۱ ق چ

فلفل: ۱/۲ ق چ

کنجد :۱ ق غ

روغن کنجد: ۱٫۵ ق مرباخوری

روغن مایع :۴ و ۵ قاشق برای سرخ شدن و ۲ قاشق روغن مجددا برای داخل مواد

سبزیجات لازم:

تره :۱۰۰ گرم

قسمت سبز پیازچه: ۱۰۰ گرم

هویج :۲ عدد

کلم سفید :۲ برگ کوچک

پیاز: ۱/۴ یک پیاز متوسط

فلفل قرمز: یک تا دو عدد

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

همه سبزیجات را نازک و خلالی به طول ۴و۵ سانتیمتر خرد نمایید.
آرد ها را با هم و با بکینگ پودر الک کنید و با آب سرد بوسیله همزن دستی خوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد .
تخم مرغ که کمی با چنگال زده شده را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.روغن ها را اضافه کنید.نمک و فلفل را هم اضافه کنید.کنجد را هم اضافه کنید.
حال سبزیجات را هم اضافه و خوب مخلوط نمایید

روغن را در تابه بریزید و وقتی داغ شد مایع را یکجا در تابه خالی کنید و آن را تکان دهید تا همه جا یکدست پخش شود.
با حرارت متوسط یک طرف که طلایی مایل به قهوه ای کمرنگ شد یکجا برگردانید.اگر نمیتوانید ، با قیچی تمیز برش دهید و سپس برگردانید چون با چاقو خراب میشود .
این طرف هم سرخ کنید و اگر لازم بود یک تا ۲ قاشق دیگر روغن بریزد.
حال اگر دوست دارید بدون چاشنی  و یا با سویا سس میل کنید.
برای سرو کردن به اندازه های کوچک برش دهید .
نکات
۱٫ به زبان کره ای به این غذا pa jeon می گویند.
۲٫ این پنکیک نباید ترد و خشک بشه باید نرم و ضخیم باشه و فقط دو سطح رویی دو طرفش نرد بشه و ضخامتش هم حدود ۱٫۵ سانت باشه.
۳٫ عطر روغن کنجد اصالت به این غذا میده و واقعا از خوردنش و بوش لذت میبرید( اکثر غذاهایی که توی کره میخورید و اغلب رستوران هایی که میرید اول احساس میکنید همه شون یک بوی مشترک دارن اون بوی روغن کنجد هست که خیلی دلچسبه) و معمولا با سویا سس سرو میشه.
۴٫ اصالت این پنکیک به استفاده از سبزیجات خام هست که به خاطر نازک خرد شدن در فرایند پخت به اندازه لازم پخته خوشمزه میشن پس نگران نباشید.
۵٫ غلظت مخلوط آردی باید مثل ماست معمولی باشه ( نه ماست غلیظ )پس شلش نکنید چون سبزیجات ازش جدا میشن .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *