طرز تهیه پیتزا دو طبقه

طرز تهیه پیتزا دو طبقه

مواد لازم:

ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه :۶۵۰ الی ۷۰۰ گرم

فیله مرغ :۱۰ عدد

گوشت مغز ران گوساله :۴۰۰ گرم

سالامی (نوعی کالباس) برای روی پیتزا :پنج عدد

قارچ، سس کچاپ و کاری :به میزان لازم

فلفل سبز و پیازچه :به میزان لازم

پنیر پیتزا برای هر طبقه :۳۵۰گرم

پنیر پیتزا برای روی خمیر :۳۰ گرم

خمیر پیتزا :دو عدد

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

سس کچاپ را با قاشق روی خمیر بمالید و بعد روی آن سس کاری اضافه نمایید.
مقداری پنیر روی سس ها بریزید تا زمانی که مواد پیتزا را اضافه می کنید، چسبندگی لازم ایجاد شود.
نیمی از ژامبون را روی خمیر بیفزایید و مجددا ۱۵ درصد پنیر را اضافه کنید.
قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز بیفزایید و مابقی پنیر را روی آن بریزید تا طبقه اول پیتزا آماده شود.
برای طبقه دوم بعد از این که سس ها را اضافه کردید، مقداری پنیر و گوشت پخته شده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید و روی آن را پنیر بریزید.
فر را روی حرارت ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود.
روی طبقه اول سس بریزید و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *