طرز تهیه پیتزا پپرونی

0.769473001340779846_parsnaz_ir

مواد لازم :

ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا
سس قرمز
پنیر پیتزا
سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی
گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه
روغن مایع
نکته: خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)

آموزش آشپزی

طرز تهیه :
برای شروع فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن نمایید تا گرم شود.آنگاه کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.سپس خمیر را درون ظرف قرار دهید.(به این نکته توجه نمایید که اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب نمایید تا در هنگام طبخ نسوزد.)حال سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلی متر).سپس پنیر پیتزای رنده شده را روی سس ریخته تا به طور کامل سطح نان را بپوشاند.در مرحله بعد سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد نموده اید روی پنیر پیتزا بچینید و سپس مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید.حال ظزف را درون فر قرار دهید و دما را روی ۲۲۰ درجه تنظیم کنید.هر ۱۵ دقیقه پیتزا را چک کنید و زمانی که احساس نمودید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.
نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت کنید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.

6 دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *