طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس

طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس

مواد لازم:

اسفناج تازه و خرد شده:۴ فنجان

ماست:۳۴۰ گرم

پیاز خرد شده:ربع فنجان

سیر له شده:۳ حبه

پنیر موزارلای رنده شده:۱ فنجان

نمک و فلفل: مقداری

پنیر پارمزان رنده شده:ربع فنجان

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

فر را تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. اسفناج های تازه را خرد کنید. اگر اسفناج یخزده داشتید، آن را در حوله بپیچید تا باز شود. سپس خرد کنید.
کمی پیازچه خرد کنید.
اسفناج و پیازچه خرد شده را در کاسه ای گود بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید.
نمک، فلفل، سیر و پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
این مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید و با قاشق سطح آن را یکنواخت کنید. ۳۰ دقیقه در فر بگذارید بماند تا پنیر آن آب شده و حباب بزند و رنگ آن طلایی شود.
سپس از فر دربیاورید و فوراً رویش پنیر پارمزان بپاشید.
می توانید آن را در حالیکه گرم است با چیپس میل نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *