طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

مواد لازم:

خامه :۶۰۰ میلی لیتر

تخم مرغ :۴ عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه تازه :به مقدار لازم

پنیر چدار خرد شده :۶۰ گرم

ترکیب پنیرهای معطر خرد شده :۶۰ گرم

اسفناج تازه خرد شده :۲ دسته

فلفل تازه تند خرد شده :یک عدد

گوجه فرنگی خشک شده :۱۴۰ گرم

اسپاگتی پخته شده :۴۰۰ گرم

کره :یک قاشق غذاخوری

گل مریم خرد شده :چند برگ

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا درجه ۴ فر روشن نمایید.
در یک کاسه بزرگ خامه و تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیرها را هم اضافه کنید و بزنید. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. در آخر اسپاگتی پخته را به آن اضافه کنید و بدون اینکه له شود خوب با هم مخلوط کنید.
کره را در قالبی که حدود ۱۱ اینچ قطر داشته باشد آب کنید. دقت کنید که کره را خوب بچرخانید تا کناره های قالب به آن آغشته شوند.
اسپاکتی را به آرامی در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. مریم گلی را اضافه کنید و قالب را برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا لایه های بالایی اسپاگتی برشته شوند.

5 دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *