طرز تهیه کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما

مواد لازم:

شیر شیرین و غلیظ:  یک لیتر

خرمای خشک خرد شده: ۱٫۵ پیمانه

آب:  یک پیمانه

جوش شیرین:  ¼ قاشق چایخوری

کره خرد شده: نصف پیمانه

شکر:  ۱/۳ پیمانه

تخم مرغ: دو عدد

آرد سفید:  ۱ و ¼ پیمانه

پودر وانیل:  دو قاشق چایخوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه نمایید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *