طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست

طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست

مواد لازم:

ماهی سالمون (فیله بدون پوست و حبه شده): ۴۵۰ گرم

نان ساندویچ (حبه شده) :۳ تکه

سس مایونز: ۱/۴ فنجان

تخم مرغ (زده شده): ۱ عدد

پودر گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای خوری

پیازچه (خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری

پوست لیمو (رنده شده): ۱٫۵ قاشق چای خوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

ماست: ۳/۴ فنجان

آبلیمو: ۱ قاشق چای خوری

نمک :۱/۲ قاشق چای خوری + ۱/۴ قاشق چای خوری

آموزش آشپزی

طرز تهیه:

ماهی سالمون، نان ساندویچ، سس مایونز، پودر گشنیز، فلفل قرمز، یک قاشق غذاخوری پیازچه، یک قاشق چای خوری پوست لیمو، نمک را باهم مخلوط کنید.
روغن را داخل یک قابلمه نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید. مایع کیک سالمون را داخل روغن بریزید و به مدت ۶ الی۷ دقیقه بپزید.
آبلیمو، ماست، نمک، یک قاشق غذاخوری پیازچه و یک دوم قاشق چای خوری پوست لیمو را مخلوط کنید.
کیک ماهی را با سس لیمو و ماست سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *